ziekenvervoer
Is ziekenvervoer opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
U bevindt zich hier: Home Onderwerpen Zorgverzekering Vraag en antwoord Is ziekenvervoer opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering? Zoek binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Is ziekenvervoer opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering? U krijgt ziekenvervoer vergoed uit het basispakket van de zorgverzekering.
taxivervoer
Zittend ziekenvervoer 2017.
Dan heb je misschien wel recht op vergoeding van de kosten van zittend ziekenvervoer. Zittend ziekenvervoer is vervoer per openbaar vervoer bijvoorbeeld trein, bus, een particuliere auto of een ander vervoermiddel bijvoorbeeld een taxi. Vervoer per ambulance hoort niet bij zittend ziekenvervoer.
rolstoelvervoer
Vergoeding Zittend ziekenvervoer 2018 Vergoedingen Zilveren Kruis.
HTML zone 1. Wordt de taxi naar het ziekenhuis vergoed? Reiskosten voor uw behandeling krijgt u in sommige gevallen vergoed vanuit de basisverzekering. U reist met de bus, tram, taxi, of auto. U heeft wel altijd toestemming nodig van Zilveren Kruis.
rolstoeltaxi
Zittend ziekenvervoer Transvision.
Wij organiseren onder andere het Zittend Ziekenvervoer voor de zorgverzekeraars ONVZ, ASR en Achmea en geven kwaliteitsgaranties voor dit vervoer. Door het Zittend Ziekenvervoer bij Transvision onder te brengen, heeft u als zorgverzekeraar geen omkijken meer naar de organisatie en afhandeling.
rolstoeltaxi
Zittend ziekenvervoer DSW Zorgverzekeraar.
Wij hebben een schriftelijke aanvraag van uw huisarts of medisch specialist nodig. Hiervoor kan de arts het aanvraagformulier ziekenvervoer gebruiken. Als u om medische redenen niet in staat bent om met het openbaar vervoer of met eigen vervoer te gaan, dient dit apart op de aanvraag vermeld te staan.
rolstoeltaxi
Zittend ziekenvervoer Vergoeding 2016 Salland zorgverzekering.
U heeft vanuit de basisverzekering recht op vergoeding van kosten van zittend ziekenvervoer over een enkele reisafstand van maximaal 200 kilometer. de vergoeding van zittend ziekenvervoer per auto is 030, per kilometer.; vergoeding per openbaar vervoer geldt alleen voor de laagste klasse van het openbaarvervoermiddel.;
taxibedrijven brabant
Ziekenvervoer Schreurs Personenvervoer. logo-schreurs-mobiel. logo-schreurs.
Home Diensten Ziekenvervoer. Wanneer u zelf niet in staat bent om naar een ziekenhuis of medisch specialist te gaan voor een medische behandeling, kunt u gebruik maken van het zittend ziekenvervoer. Om gebruik te maken van dit vervoer, heeft u een machtiging nodig.
rolstoeltaxi
Besseling Vervoert het Zittend Ziekenvervoer.
Naast de onderstaande mogelijkheden voor het bestellen van uw ziekenvervoer voor de zorgverzekeraar AGIS / ACHMEA kunt u ook een inlogcode aanvragen voor het speciale klantenportaal van Besseling voor het boeken, wijzigen en bekijken van uw AGIS / ACHMEA ritten.
rolstoeltaxi
Ziekenvervoer Tilburg Taxi Korthout Midden Brabant.
Taxi Korthout Midden Brabant heeft al 15 jaar ervaring met het ziekenvervoer. We rijden voor diverse zorgverzekeraars. Heeft u een machtiging van u zorgverzekeraar voor ziekenvervoer dan kun u contact met ons opnemen. We rijden rechtstreeks voor VGZ en IZA.
Zittend Ziekenvervoer Zorgtaxi Rotterdam.
Zittend Ziekenvervoer Boeken. Ziekenvervoer en zorgvervoer. Ziekenvervoer voor het vervoer van en naar een ziekenhuis of medisch specialist of zorgvervoer wanneer u niet in staat bent om alleen of met openbaar vervoer te reizen of wanneer u hulp nodig hebt.

Contacteer ons