ziekenvervoer
Is ziekenvervoer opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
U bevindt zich hier: Home Onderwerpen Zorgverzekering Vraag en antwoord Is ziekenvervoer opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering? Zoek binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Is ziekenvervoer opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering? U krijgt ziekenvervoer vergoed uit het basispakket van de zorgverzekering.
ziekenvervoer taxi
Zittend ziekenvervoer Flevoland Vloettax Emmeloord Lelystad.
Met diverse zorgverzekeraars, waaronder Achmea, Agis, Menzis, ONVZ, Univé, en De Amersfoortse heeft Vloettax contracten afgesloten voor het zittend ziekenvervoer in de provincie Flevoland en directe omgeving. Vloettax streeft naar optimale zorg voor de patiënten en houden de reis graag zo kort mogelijk.
taxivervoer
Machtigingen voor Zittend ziekenvervoer Zorgverzekering van ONVZ Zorgverzekeraar.
Machtiging zittend ziekenvervoer. Machtigingen voor Zittend ziekenvervoer. Machtiging Zittend ziekenvervoer. U kunt alleen aanspraak op vergoeding van de kosten van zittend ziekenvervoer maken, wanneer u vooraf toestemming heeft gekregen van ons. Deze toestemming kunt u aanvragen met het aanvraagformulier zittend ziekenvervoer.
banners
Zittend ziekenvervoer Vergoeding 2016 Salland zorgverzekering.
U heeft vanuit de basisverzekering recht op vergoeding van kosten van zittend ziekenvervoer over een enkele reisafstand van maximaal 200 kilometer. de vergoeding van zittend ziekenvervoer per auto is 030, per kilometer.; vergoeding per openbaar vervoer geldt alleen voor de laagste klasse van het openbaarvervoermiddel.;
taxivervoer
Alles voor zorgverleners: Ziekenvervoer FBTO.nl.
Retourinformatie van declaraties ontvangt u elektronisch via Vecozo volgens de geldende Vektis Layout. UZOVI-code FBTO: 0211 De afhandeling van declaraties voor zittend ziekenvervoer wordt verzorgd door Achmea Zorg. Zo declareert u zittend vervoer. Stuur uw declaraties voor zittend vervoer naar Achmea Zorg.
taxivervoer
Zittend ziekenvervoer 2017.
Dan heb je misschien wel recht op vergoeding van de kosten van zittend ziekenvervoer. Zittend ziekenvervoer is vervoer per openbaar vervoer bijvoorbeeld trein, bus, een particuliere auto of een ander vervoermiddel bijvoorbeeld een taxi. Vervoer per ambulance hoort niet bij zittend ziekenvervoer.
taxivervoer
Besseling Vervoert het Zittend Ziekenvervoer.
Naast de onderstaande mogelijkheden voor het bestellen van uw ziekenvervoer voor de zorgverzekeraar AGIS / ACHMEA kunt u ook een inlogcode aanvragen voor het speciale klantenportaal van Besseling voor het boeken, wijzigen en bekijken van uw AGIS / ACHMEA ritten.
Vergoeding ziekenvervoer per taxi, auto of openbaar vervoer 2018 De Friesland Zorgverzekeraar.
Bereken uw premie. Vervoer: Ziekenvervoer per eigen auto, taxi of openbaar vervoer. Vergoeding vervoer: ziekenvervoer per eigen auto, taxi of openbaar vervoer. Wanneer heeft u recht op ziekenvervoer? U heeft over een enkele reisafstand van maximaal 200 kilometer recht op ziekenvervoer.:
Ziekenvervoer.
In alle andere gevallen krijgt u geen vergoeding van de zorgverzekeraar voor ziekenvervoer. In dat geval zijn alle kosten die u maakt voor ziekenvervoer aftrekbaar. Reist u met het openbaar vervoer of per taxi, ga dan uit van de werkelijke kosten bonnen bewaren.
Informatie voor zorgverleners 2016: zittend ziekenvervoer Zorgverzekering van ONVZ Zorgverzekeraar.
Om in aanmerking te komen voor zittend ziekenvervoer, kan onze verzekerde gebruik maken van het aanvraagformulier zittend ziekenvervoer. Wil de verzekerde kosten voor zittend ziekenvervoer bij ons declareren, dan kan dit met het declaratieformulier zittend ziekenvervoer. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze pagina machtigingen zittend ziekenvervoer.

Contacteer ons