fietsverzekering
Autoverzekering: Leemans kredieten.
Bij Leemans Kredieten kom je niet voor verrassingen te staan. Op zoek naar een autoverzekering bij een maatschappij in de regio Antwerpen? Leemans Kredieten biedt u verschillende autoverzekeringen aan. In de autoverzekering vinden we verschillende onderdelen. Burgerlijke Aansprakelijkheid personenwagens. Dit is een verplichte verzekering.
Fietsverzekering Allianz Global Assistance.
Pechhulp: fiets ter plekke gerepareerd. De enige Fietsverzekering met doorfietsgarantie. De Fietsverzekering van Allianz Global Assistance is de enige fietsverzekering met doorfietsgarantie. Als je jouw fietsverzekering afsluit bij Allianz betaal je geen poliskosten, slechts eenmalig de premie voor drie jaar vooruit.
fiets
Bike Totaal Fietsverzekering Bike Totaal fietsenwinkels en webshop.
Bij aankoop van een fiets inclusief Bike Totaal Plus Casco of Bike Totaal Optimaal fietsverzekering ontvangt u nu ook gratis pechservice onderweg. Door het alarmnummer van de Verzekeraars Hulpdienst VHD te Deventer te bellen bent u 24 uur per dag, 7 dagen in de week verzekerd van service tijdens een pechgeval.
fiets
Fietsverzekering Allianz Global Assistance.
Kies je voor het complete pakket, dan is je fiets ook verzekerd voor Schade en Pechhulp. Je kunt kiezen voor een aflopende Fietsverzekering 3 jaar dekking of een Doorlopende Fietsverzekering. De Fietsverzekering is af te sluiten voor elke soort fiets, of je nu een e-bike hebt of een stadsfiets.
kbc
Fietsverzekering goedkoop online afsluiten.
Aanvullende dekkingen fietsverzekering. Naast de basisdekkingen kunt u bij de Unigarant Fietsverzekering ook kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen voor uw fiets. U heeft de keuze uit Verhaalsrechtsbijstand, Ongevallen en Pechhulp. Krijgt u tijdens het fietsen schade door de schuld van iemand anders?
beste wasmachine consumentenbond
Verzeker uw nieuwe fiets online Fietsverzekering van Verzekeruzelf.nl.
Fietsverzekering van Verzekeruzelf.nl. Heeft u net een nieuwe elektrische fiets gekocht? Dan is het niet onverstandig om een fietsverzekering te nemen. In Nederland worden er namelijk zon 800.000 fietsen gestolen per jaar. Verzekeruzelf.nl biedt u daarom een goede fietsverzekering aan voor uw nieuwe fiets.
consumentenbond
Fietsverzekering nĂș goedkoop afsluiten ANWB.
3 jaar nieuwwaardedekking. Sluit je een nieuwe ANWB Fietsverzekering af? Bij diefstal in de eerste 3 jaar van de verzekering, wordt je aankoopbedrag volledig vergoed. Bij je ANWB Fietsverzekering krijg je als lid van de ANWB direct 5% korting op de fietsverzekering.
anwb rijschool
Fietsverzekering.
Dan is een goede fietsverzekering zeker geen overbodige luxe. Fietsenwinkels bieden bij de verkoop van een fiets doorgaans meteen een verzekering aan. In de meeste gevallen bent u echter veel voordeliger uit wanneer u uw verzekering afsluit bij een verzekeringsspecialist.
anwb rijles
Fietsverzekering.
Home Alle Verzekeringen Fietsverzekering. De fietsverzekering van ENRA. Iedereen wil natuurlijk wel graag fietsmobiel blijven. Gelukkig kan dat met de fietsverzekering van ENRA. Want die verzekert u drie, vier of vijf jaar lang van blijvend fietsplezier. Bereken je premie. Voordelen Enra fietsverzekering.
anwb rijschool
Fietsverzekering gewone fietsen en stadsfietsen Kingpolis.
Fietsverzekering via werkgever. Fietsverzekering gewone fietsen en stadsfietsen. Met de best geteste fietsverzekering van Kingpolis is uw stadsfiets altijd goed verzekerd tegen schade en diefstal. Uw stadsfiets verzekerd tegen diefstal. Bij Kingpolis handelen we uw diefstalclaim snel en goed af.
anwb rijschool
Fietsverzekering VvAA.
Met de fietsverzekering is uw fiets in heel Nederland verzekerd tegen diefstal en tegen schade die niet onder normale slijtage valt. Gaat u graag op fietsvakantie? Uw fiets is ook in het buitenland verzekerd, elke fietsreis tot twee maanden lang.
anwb rijschool

Contacteer ons