fietsverzekering
Autoverzekering: Leemans kredieten.
Bij Leemans Kredieten kom je niet voor verrassingen te staan. Op zoek naar een autoverzekering bij een maatschappij in de regio Antwerpen? Leemans Kredieten biedt u verschillende autoverzekeringen aan. In de autoverzekering vinden we verschillende onderdelen. Burgerlijke Aansprakelijkheid personenwagens. Dit is een verplichte verzekering.
Fietsverzekering nú goedkoop afsluiten ANWB.
Top 5 veelgestelde vragen fietsverzekering. Heb ik een eigen risico bij de ANWB Fietsverzekering? De ANWB Fietsverzekering kent geen eigen risico op de Diefstaldekking voor E-bikes en de gewone/stadsfiets. Voor mountainbikes en racefietsen geldt een eigen risico van 10% bij diefstal.
consumentenbond
Fietsverzekering: voordelig en zonder gedoe HEMA verzekeringen.
Door de ongevallen-opzittendendekking ben je verzekerd voor schade aan alle personen op jouw fiets bij een ongeluk. Een fietsverzekering eenvoudig online afsluiten. Een verzekering voor je tweewieler afsluiten is heel eenvoudig. Je kunt de fietsverzekering van HEMA namelijk simpel zelf afsluiten via de website, wanneer je maar wilt.
fiets
De NTFU fietsverzekering.
Dekt de NTFU Fietsverzekering ook schade aan mijn fiets die kan ontstaan tijdens het transport naar mijn vakantiebestemming.; dnn.xmlhttp.doCallBack'FAQs' else label.innerHTML; 10. Ben ik ook verzekerd voor schade aan mijn fiets als ik een clubweekend/-week heb in het buitenland?; dnn.xmlhttp.doCallBack'FAQs' else label.innerHTML; 11.
kbc
Fietsverzekering Allianz Global Assistance.
Kies je voor het complete pakket, dan is je fiets ook verzekerd voor Schade en Pechhulp. Je kunt kiezen voor een aflopende Fietsverzekering 3 jaar dekking of een Doorlopende Fietsverzekering. De Fietsverzekering is af te sluiten voor elke soort fiets, of je nu een e-bike hebt of een stadsfiets.
rijschool anwb
Fietsverzekering Allianz Global Assistance.
Pechhulp: fiets ter plekke gerepareerd. De enige Fietsverzekering met doorfietsgarantie. De Fietsverzekering van Allianz Global Assistance is de enige fietsverzekering met doorfietsgarantie. Als je jouw fietsverzekering afsluit bij Allianz betaal je geen poliskosten, slechts eenmalig de premie voor drie jaar vooruit.
wasmachine test consumentenbond
Goedkope fietsverzekering Meeùs.
Fietsverzekering berekenen en online afsluiten. Bent u op zoek naar een goede en goedkope fietsverzekering voor uw oude, nieuwe of tweedehands fiets? Met onze fietsverzekering bent u altijd goed verzekerd. Uiteraard kunt u accessoires eenvoudig meeverzekeren. Eigen risico fietsverzekering. Total loss: 0.
kbc
Fietsverzekering nodig? Sluit nu online af Unigarant.
Meer informatie Beschadiging. Aanvullende dekkingen fietsverzekering. Naast de basisdekkingen kunt u bij de Unigarant Fietsverzekering ook kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen voor uw fiets. U heeft de keuze uit Verhaalsrechtsbijstand, Ongevallen en Pechhulp. Krijgt u tijdens het fietsen schade door de schuld van iemand anders?
anwb rijschool
Fietsverzekering IAK.
Fietsverzekering voor uw nieuwe of tweedehands fiets. De voordelige IAK Fietsverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van diefstal en schade. Voor gewone fietsen, maar ook voor uw racefiets, mountainbike of elektrische fiets. In ons land is de fiets een populair vervoermiddel.
anwb rijschool
Fietsverzekering ZEKUR.
De ideale fietsverzekering voor jou. Heb je net een fiets gekocht, of overweeg je een nieuwe of tweedehands fiets te kopen, dan hebben wij de ideale fietsverzekering voor jou. We verzekeren gewone fietsen, maar ook elektronische fietsen E-bikes, racefietsen, MTBs en ATBs.
aegon hypotheek
ENRA fietsverzekering.
Gelukkig kan dat met de Profile fietsverzekering powered by ENRA. Want die verzekert u één, drie of vijf jaar lang van blijvend fietsplezier. U kunt zowel fietsen als e-bikes nieuw en gebruikt verzekeren. De fietsverzekering van Profile de Fietsspecialist is ontwikkeld samenwerking met Enra verzekeringen, de meest toonaangevende specialist in tweewielerverzekeringen.
consumentenbond wasmachine

Contacteer ons